Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Γάλα. Όλη η αλήθεια. Gary Yourofsky



Γάλα. Όλη η αλήθεια.
Μέρος Α'

Αποσπάσματα για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από την ομιλία του Gary Yourofsky.
https://www.youtube.com/watch?v=PgPjBQIeH3g
"Αρκετά ως εδώ... Δεν είστε άνθρωποι των σπηλαίων πλέον... Σταματήστε να φέρεστε σαν Νεάντερταλ... Είμαστε στο 2010... Παρατήστε το πια... Δεν είναι χαριτωμένο και δεν είναι αστείο!"
Gary Yourofsky

Δείτε όλη την ομιλία εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=37GRX...

Ποια είναι η αλήθεια για το γάλα; Μας κάνει καλό ή όλα γίνονται για το κέρδος; Τι συμβαίνει με το ασβέστιο; Σε τι συνθήκες ζουν οι αγελάδες;
Όλη η αλήθεια για το γάλα...
... Αγελάδες να γονιμοποιούνται καταναγκαστικά και με το που γεννούν, να χωρίζονται από το μωρό τους για να κλέψει ο άνθρωπος το γάλα τους...
... Το μωρό οδηγείται στη σφαγή. Η μητέρα θρηνεί και κλαίει ζητώντας το μερόνυχτα. Αρμέγεται μέχρι τελικής πτώσης. Τα στήθη στάζουν αίμα και πύον. Όταν πια δε θεωρείται αποδοτική, σφάζεται.
Τα μαρτύρια τους είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της μηδαμινής αξίας που δίνουμε στη ζωή τους, αφού γεννιούνται με ημερομηνία θανάτωσης.
Ζήσε και μην αφήνεις τους άλλους να πεθαίνουν.
Humanimal

https://www.facebook.com/pages/Humani...

Η ακτιβιστική ομάδα Humanimal σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Διημερίδα για το γάλα το Σαββάτο στις 5 και την Κυριακή στις 6 Ιουλίου 2014, ώρα 17:00, έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο. Ελάτε να μάθετε όλη την αλήθεια για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τους κινδύνους που απειλούν την υγεία μας, τις ασθένειες που προκαλεί και την κακοποίηση των ζώων. Όλη η αλήθεια για τις βιομηχανίες που κερδοσκοπούν σε βάρος των καταναλωτών, δείχνοντας ειδυλλιακή εικόνα στις διαφημίσεις. Ελάτε να ενημερωθείτε για τις καλύτερες πηγές ασβεστίου και πρωτεϊνών που υπάρχουν στις φυτικές τροφές.

https://www.facebook.com/events/80814...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου