Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σεμινάριο με θέμα:«Πρακτικές εφαρμογές για να βελτιώσω την σχέση μου» με Ομιλήτρια την Κλινική Ψυχολόγο (Clinical Psychology MA of Indianapolis) κ. Αγγελική Αρβανιτοπούλου υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς




Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με θέμα: «Πρακτικές εφαρμογές για να βελτιώσω την σχέση μου» με Ομιλήτρια την Κλινική Ψυχολόγο (Clinical Psychology MA of Indianapolis) κ. Αγγελική Αρβανιτοπούλου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό (Στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός, Στάση ΗΣΑΠ: Θησείο).




Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά στις σχέσεις και πως μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο για τις σχέσεις αλλά και τους τρόπους που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να τις βελτιώσουμε.

«Ναι, δεν είναι εύκολο να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση, αν τα καταφέρεις όμως έστω και λίγο, η ζωή σου θα έχει χώρο και για λίγη άνοιξη….

Γιατί ενώ θέλω δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος ; Γιατί άλλα θέλω και άλλα παίρνω ή μάλλον γιατί δεν παίρνω αυτά που θέλω; Πώς έχω δώσει δικαίωμα να μου φέρεται έτσι; Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε τελικά ; Πώς διεκδικώ τις επιθυμίες μου ;

Αυτά είναι μερικά από τα ΄γιατί ΄σου και θα τα βάλουμε στο τραπέζι ….θα προτείνουμε παράθυρα στα αδιέξοδα και πάνω απ όλα τρόπους.

Αυτό θα είναι ένα βιωματικό σεμινάριο , πιο μακριά από την θεωρία και πιο κοντά στην εμπειρία σου, κυρίως τη συναισθηματική. Θα προσπαθήσω να είναι το δικό σου σεμινάριο, το δικό σου παράθυρο στην άνοιξη.

Ανυπομονώ να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία!»
Στην έναρξη του Σεμιναρίου χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού ICOMOS.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ EMAIL: unescop@otenet.gr με θέμα : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ είτε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΣΤΟ 210-3244821.


Αγγελική Αρβανιτοπούλου
Clinical Psychology MΑ, University of Indianapolis
Ηarvard edx, Honor Code Certificate
Berkley edx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου