Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Το Σύγχρονο 'Feng Shui Του Χρόνου' και 'Η Συνδρομή της Επιστήμης στο Πεδίο της Ενεργειακής Θεραπείας', BELife, Αθήνα






Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

- Ελεύθερη Είσοδος

Το Σύγχρονο "Feng Shui Του Χρόνου" και
'Η Συνδρομή της Επιστήμης στο Πεδίο της Ενεργειακής Θεραπείας'
BELife


Το γνωρίζατε ότι έχουμε εποχές στην ζωή μας;
Πόσες εποχές της ζωή σας γνωρίζετε;
Ένας καλός σπόρος σ` ένα καλό έδαφος δεν εγγυάται μια καλή σοδειά.
Η σωστή στιγμή να φυτέψεις είναι επίσης πολύ σημαντική.

Ανακαλύψτε πως το σύγχρονο Feng Shui του Χρόνου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να ανοίξουν οι πόρτες της επιτυχίας, των επιδιώξεων σας και της ζωή σας.

Η ευγενής πλευρά της επιστήμης έχει βοηθήσει στην παγκόσμια πρόοδο και έχει φέρει αντικειμενικότητα και γνώση στον υλικό κόσμο. Σε μια εποχή που έχουμε έκρηξη από πολλές εφαρμογές θεραπειών, σε μια εποχή που τόσοι άνθρωποι ψάχνουμε ολιστικές και φυσικές λύσεις για τις ασθένειες και τα θέματα υγείας, ανακαλύψτε πως η επιστήμη μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την βαθύτερη φύση της υγείας και να μας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να την επανακτήσουμε, να την διατηρήσουμε και να την βελτιώσουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε την Καλύτερη Δυνατή Ζωή Mας.

Ανακαλύψτε και κατανοήστε το νέο παράδειγμα της μελλοντικής ιατρικής, το οποίο θα συνδυάζει το καλύτερο από την Παραδοσιακή Ιατρική και το καλύτερο από την Σύγχρονη Ενεργειακή Ιατρική για να προσφέρει πλήρεις, ασφαλείς, φυσικές και γρήγορες απαντήσεις σε θέματα του σύγχρονου ανθρώπου.

O Dr. Toni Francis είναι ένας Γάλλος Παθολόγος γιατρός όπου εργάζεται στο ιατρικό πεδίο 30 χρόνια. Επέκτεινε τις γνώσεις του στην Οστεοπαθητική, στην Ιατρική Καταδύσεων αλλά κυρίως στην Σύγχρονη Ενεργειακή Ιατρική. Έχει ταξιδέψει πάνω από 50 φορές στις Η.Π.Α. για να εκπαιδευτεί στην Σύγχρονη Ενεργειακή Ιατρική, έγινε ένας διεθνής ομιλητές και εκπαιδευτής και παρουσιάζει το νέο παράδειγμα της μελλοντικής ιατρικής συνδυάζοντας την Παραδοσιακή Ιατρική με την Ενεργειακή Ιατρική.

Υποστηρίζει μια ισορροπημένη προσέγγιση της υγείας, αναμιγνύοντας ,την κατανόηση της βαθιάς φύσης της και του ανθρωπινού όντος, την Σύγχρονη Ενεργειακή Επιστήμη και την κατάλληλη χρήση των φυσικών θεραπειών όταν χρειάζεται. Αυτοπροσδιορίζεται ως ένας εκπαιδευτής της υγείας, για την αποκατάσταση της, την διατήρηση της και την βελτίωση της για να μπορέσουμε να ζήσουμε Την Καλύτερη Δυνατή Ζωή Mας. Η ολιστική προσέγγιση και η εκπαίδευση είναι οι μεγαλύτερες προτεραιότητες του.

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, 7:30μμ - 9:30μμ

Κόστος Συμμετοχής:
Είσοδος Ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Hilton Hotel, Βασιλίσσης Σοφίας 46

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλ : 6942-291713
Email: vasilikikoumpani@gmail.com

Πηγή :
http://www.drosostalida.com/activities2.asp?eid=6559

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου